Sosiale arrangementer

Mandag

18.00

Velkomst på konferansehotellet med drikke.

Velkomstdrink og innslag fra psykiater Cecilie Arentz Hansens bok: «Kvinder med Begavelse for Lægevirksomhed«. Norges første kvinnelige leger, og tiden de virket i.

20.00. 2 retters middag på konferansehotellet for de som har bestilt dette.

Tirsdag

18.00.

Bokbad Tore Renberg i samtale med psykiater Jone Schanche Olsen på konferansehotellet.

Renberg (født -72) er en norsk forfatter og musiker. Han har utgitt over femten romaner, mange barnebøker, samt tekster for film og scene. Bøkene hans er oversatt til en rekke språk, og flere av dem er filmatisert. Som forfatter og samfunnsdebattant har han også vært opptatt av unge og psykisk helse.

I 2023 kom han ut med boken «Lungeflyteprøven – Forsvar for en ung kvinne som var mistenkt for spedbarnsdrap», som bla fikk terningkast 6 i VG og presenters som “historisk eventyrreise med klare forgreninger inn i nåtidens samfunnsdebatt.” 

Jone Schanche Olsen er psykiater med en særlig interesse for litteraturen og menneskene både i og bak bøkene. Hans utgangspunkt er at det er like viktig å lese skjønnlitteratur som faglitteratur om en skal være en god terapeut.

20.00 2 retters middag på konferansehotellet for de som har bestilt dette.

Onsdag

19.30

Årsmøtemiddag på konferansehotellet.

Psykiatrivekas sosiale høydepunkt med god mat og drikke, festtaler og god underholdning.

Vi kan friste med musikkinnslag ved kjent sanger fra Stavanger.

Premiere på ny psykiaterfilm: Psykiateren: Kropp, identitet og realitet.

Medvirkende: Randi Rosenqvist, Arne Vaaler, Petter Andreas Ringen, Morten Selle, Linn Skåber med flere.

Tema er (som tidligere filmer) identitetskrise, hvordan jobben påvirker privatlivet og tematikk rundt egenterapi. Psykiater Marianne Bjørkholt og Kristin Jørstad Fredriksen leder an med ærlige personlige meddelelser.
Trial

https://drive.google.com/file/d/1xdDyyt8FzUzwJll7xANJxN5qtq3FgWhc/view?usp=sharing


Torsdag

18.30

Guida byvandring med street-art viaGuidecompaniet.

En street art byvandring gir deg en unik mulighet til å oppdage Stavangers gatekunstverk som pryder vegger, smug og bygninger.

GuideCompaniet er en stolt samarbeidspartner av NuArt og tar deg gjennom 20 år med Nuart festivalens imponerende gatekunsthistorie, og utviklingen i Stavanger by mot å bli en av verdens ledende reisemål for å oppleve gatekunst. Enten du er lokal eller besøkende i Stavanger – se byen med nye øyne og bli med å utforsk den på en annerledes måte!

Du vil lære om røttene til street art-bevegelsen – fra aktivisme og grafitti til sjablong-kunst og veggmalerier – og ta inn verk fra en rekke verdensledende gatekunstnere som arbeider i street art spekteret.

——————————————————————————————————————–

Meld dere på via påmeldingslinken for konferansen!

Alle arrangement med forbehold om nok plasser.