Sosiale arrangementer

Mandag 13. Mars

19.00 Mottakelse i Oslo Rådhus

Tirsdag 14. Mars

18.30 Middag på konferansehotellet. Det blir servert en 2 retters middag på konferansehotellet, så alle som skal på Bokbad i Litteraturhuset rekker dette.

aasne_s20.00 Bokbad i Litteraturhuset

Åsne Seierstad er journalist og forfatter, med både nasjonal og internasjonal suksess. Bokhandleren i Kabul ble en enorm suksess, og lå på New York Times bestselgerliste i over ett år. Boka er oversatt til over 40 språk. Seierstad har også skrevet bøker fra Irak, Serbia og Tsjetsjenia. Hennes siste bok, To søstre, har høstet rosende kritikker.

Åsne blir intervjuet av Elisabeth Tjora, overlege ved undervisningsseksjonen i Divisjon psykisk helsevern, Ahus. Hun er godkjent veileder i psykodynamisk psykoterapi og gruppepsykoterapi, og har drevet veiledning i mange år. Hun var avdelingsoverlege ved DPS Gjøvik fra 1985 til 2006, og ved Nedre Romerike DPS fra 2006 til 2013. Er nå i ferd med å trappe ned mot pensjonisttilværelsen.

 

Onsdag 15.Mars

19.30 Aperitif og Festmiddag på kongresshotellet: Vi møtes til festmiddag på Konferansehotellet. Det blir servert en 3-retters middag med aperitif og drikke til maten. Dette bruker å være et sosialt høydepunkt under konferansen

Torsdag 16.mars

17.30 Nationalgalleriet: Spesialomvisning før Nasjonalgalleriet stenges for godt,  med enkel servering.

TRYKK HER FOR PÅMELDING