Sosiale arrangementer

Mandag

18.00 Champagnemottakelse på Britannia. En uformell og populær sammenkomst første kvelden, med musikalsk innslag , ved Øyvind Nygaard og Jens Kallekleiv.

Øyvind Nygaard

Øyvind Nygaard er utdannet fløytist og har en 6 årig musikerutdanning fra Barrat Dues Musikkinstitutt i Oslo og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Han har etter endt studietid blant annet vært ansatt som fløytist ved Det Kongelige Teater (operaen i  København) samt Århus symfoniorkester. Etter flytting til Trondheim  har han turnert rundt med ulike kammer-ensembler blant annet sammen med Henning Sommerro, John Pål Inderberg og Ragnhild Vannebo. Han har studert medisin i voksen alder, og er i denne sammenheng spesialist i allmenn-medisin, og ferdig spesialist innen psykiatri. Han jobber for tiden som konstituert overlege ved avd Østmarka/St Olavs Hospital.

Jens Kalleklev er jazzpianist og har sin utdanning (cand.mag.) fra Jazzlinja ved NTNU, samt påbygning i klassisk piano, komposisjon og pedagogikk. Kalleklev har en lang karriere bak seg som frilansmusiker og spilt både i innland (bl.a. på Nattjazz, Moldejazz, Kongsberg etc.) og utland i en rekke ulike sammenhenger. Han har i flere år også vært ansatt som lærer ved jazzlinja, NTNU, og undervist i piano, gehørtrening og teori/komposisjon. Kalleklev har i likhet med Øyvind Nygaard, tatt ny utdanning i «voksen» alder, og jobber i dag som psykolog ved Tiller DPS, med arbeidsområder innen bl.a. med gruppeterapi og behandling av personlighetsproblematikk.

20.00. Da er det mulig å reservere plass på Jonathan Grill. Et spennende, uformelt sted, tilført nye internasjonale impulser som vekker dette populære konseptet til live på nytt i en tidsriktig og moderne innpakning. Dette er en ny måte å få servert biff på i Trondheim. Gamle Jonathan er modernisert i tråd med resten av hotellet og gitt det en ny internasjonal touch med spesial-importerte japanske bordgriller. Her kan du selv grille og nyte både tørrmodnet kjøtt, skalldyr og grønnsaker sammen med et rikt utvalg av sauser og tilbehør.  (1 retters)

Tirsdag

18.30  Justismuseet – Nasjonalt museum for politi, rettsvesen og kriminalomsorg.

Øivind Thomassen tar oss med på en omvisning i det gamle Kriminalasylet, Vi får følge byggets lange rettshistorie og historien til sikkerhetspsykiatrien i Norge.
Thomassen er professor i historie, han har bla forsket på rettspsykiatrisk historie og journalspråk. Thomassen er en strålende foreleser som vil gjøre turen på Justismuseet både morsom og lærerik!

Bygningen ble originalt bygget som et «Slaveri», en tvangsarbeidsanstalt. Det ble omgjort til landets første kriminalasyl i 1898, og opererte slik helt frem til 1963. Hvordan fungerte straff i et slaveri og ellers i samfunnet før i tiden? Hvorfor ble det opprettet et asyl for kriminelle her, og hva slags behandling fikk pasientene?  Justismuseet har en unik samling objekter fra kriminalhistorie, politi, krigen, og mye mer. Det blir anledning til å gå litt på egenhånd etter omvisningen.

20.30 2 retters middag på Brasseriet, Britannia.

Urbane og elegante Brasserie Britannia er inspirert av de aller beste brasserier i Paris og Lyon, med en liten amerikansk twist. Her kan man gjerne komme drop-in til en uformell plass med høyt tempo, god mat og trivelig stemning fra morgen til kveld. Slik det skal være på et ekte brasserie.

Onsdag

18.30 Aperitif på konferansehotellet. Vi får først høre elever ved Katedralskolen spille for oss under aperitifen.

19.00 Festmiddag i flotte Britannia Hall. Dette pleier å være et sosialt høydepunkt under konferansen. Det serveres 3-retters middag med drikke til maten.

21.30 Det er mulighet for de som ønsker å være med på festen etter middagen å melde seg på. Det er bar i foajeen ved Britannia Hall, så det er bare å møte opp der.Send mail til post@kursogkongress.no for påmelding, og du kan Vippse til 578208. Kr.200,-

Torsdag

19.00. AVLYST. Vi møtes på Litteraturhuset  for bokbad med Anne B. Ragde. Jon Helle er bokbader
Der får vi servert god fingermat og drikke i forkant av bokbadet.

Anne B Ragde: AVLYST: en kjent og kjær forfatter, kulturpersonlighet og trønder. Ragde er tidligere universitetslektor i massekommunikasjon ved Universitetet i Trondheim. Hun er Cand. philol. fra Universitetet i Trondheim med hovedfag i amerikansk massemediekommunikasjon, og debuterte som forfatter i 1986.

Ragdes bøker er genreoverskridende, både hennes skjønnlitterære romaner og særlig ungdomsbøkene grenser ofte tett opp mot thrilleren eller kriminalromanen. Hun ble blant annet kjent gjennom romanen, teateret og Tv-serien, «Berlinerpoplene». I sin siste bok «Datteren» er Ragde endelig i mål, med denne fine avrundingen av Berlinerpoplene-serien. Hun har fått veldig gode anmeldelser for denne boken.

Jon Helle er født og oppvokst i Oslo, utdannet i Bergen, bodd i Trondheim siden 1989 sammen med sin kone som også er psykiater og deres tre sønner (nå 24-27-30).

Spesialist i psykiatri siden 1994. Overlege på Byåsen-poliklinikken (allmennpsykiatri) ved Tiller DPS, St. Olavs hospital, og universitetslektor ved NTNU.
Frikjøpt 80 % i årene 2007-2011 som konserntillitsvalgt i Helse Midt-Norge, og i årene 2011-2019 som leder av Norsk overlegeforening.
På fritiden er han en ivrig amatørornitolog og fuglefotograf.

Britannia Hotel, en opplevelse i seg selv. 5 stjeners nyoppusset hotell. Minimum superior rom og gratis inngang til hotellets spa avdeling. Se videoer under

——————————————————————————————————————–

Meld dere på via påmeldingslinken for konferansen!

Alle arrangement med forbehold om nok plasser.